Thursday, August 12, 2010

Misteri Kehilangan Laki Masa Depan Yuyu

jangan tegur yuyu mahupun mengenyit ngenyit mata. ber-hoi-hoi pun jangan. hari ni, bermula malam semalam, pukul 11.29malam, yuyu memang tak da mood sangat. kerana..

laki masa depan yuyu hilang. lepas tak balas message yuyu semalam, yuyu dah berkali kali call, tapi "off". battery empty ye? tak tak. mustahil. ataupon, dia dah tak nak kontak yuyu?

yuyu tak harap semua ni. mana dia?  tak pernah pulak beliau jadi macam ni..

banyak benda yang lari lari dalam otak yuyu.. ada ape ape jadi kat beliau ke? atau yuyu ada buat salah? yuyu takot.. T_T sumpah yuyu tak boleh dok senyap sekarang.. yuyu cuma tunggu kawan kawan beliau approve yuyu di muka-buku.
SHARE:

4 comments

  1. laki masa silam yuyu ada kt sini xnk cari..:-p

    ReplyDelete
  2. bhahah.. laki masa sila, simpan lam poket je :P

    ReplyDelete
  3. misssssssssteri..korek..korek.. :D

    ReplyDelete
  4. wahhh ieqah fhm sgt lau rasa time nie.. mjur dah de balik skrg lelaki masa depan yuyu kn

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)

Blogger Template Created by pipdig