Wednesday, August 4, 2010

Malas Jadi Watak Hari Ini

tolong jangan harapkan yuyu untuk baca buku, atau menjeling jeling macam mengorat abang handsome pon kat buku. hari ni, Malas jadi watak utama yuyu. yuyu cuma nak berbelog & bermuka-buku ja. yang lain tak nak. sambil mulut mengerjakan aktiviti tetap sebagai pengunyah makanan ringan, & telinga menahan derita sound lagu yang kuat. lagu OMG_Usher yuyu ulang sampai 8771727668161974727924739kali.
boleh tak yuyu cantik macam ni bila Malas? ^^

midterm Islamic Legal Maxims ada petang esok. pukul 2 sampai 3 petang. Tapi yuyu kena jalan kan watak yuyu sebagai Pemalas juga hari ni dengan jayanya. kalau tak berjaya, mungkin yuyu menyesal. ^^ yuyu memang tak nak baca buku, apa pon tak nak buat. yuyu rasa yuyu cukup malas hari ni. bagus ni ^^ pandai pegang watak.

apa yuyu nak jawab untuk exam esok? eleh. senang je. yuyu dah bagi perhatian bagai menatang minyak yang penuh dah kat kelas. so, untuk baca buku segala, tak perlu. yang perlu, dengar lagu, bace gosip & bermuka-buku.

yuyu tak salahkan yuyu untuk pegang watak ni. mungkin sebab :
  1. first day period
  2. ujian dari Allah ^^
  3. penat sangat kat kelas tadi
  4. cuaca yang tak menizinkan
  5. apin tak bayar hutang
  6. laki masa depan tak layan sangat
  7. otak yuyu dah tepu ^^
perhatian! yuyu perlukan Prince William untuk buatkan yuyu jadi normal ^^
boleh tak reasons ty? okay la kan. sekarang yuyu nak makan & bace gosip. dah.  yuyu rasa, yuyu ni macam sleeping beauty punya princess la. bila dah dapat kiss dari prince yang handsome, mesti yuyu jadi normal. wahhhh.. twirl twirl~
SHARE:

3 comments

terima kasih sudi komen :)

Blogger Template Created by pipdig