HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Tuesday, August 3, 2010

Mak Kata,Orang Mengandung, Tengok Muka Comel Comel Kalau Nak Baby Comel

ini apa ynag yuyu dengar mak borak borak dengan sedara yuyu, agak nya, method ni boleh tak yuyu guna untuk buat muka yuyu comel? ^^ mana la tau kan, setiap kali nak tidur, mesti lah mengadap muka muka comel bertuah ni, siket siket muka yuyu jadi comel.



main nyorok nyorok dalam selimut ^^
si gemok baru bangun tidur. mesti masyam masyam stoking kan
mandi manda. tepek muka dengan sabun baru taoo
nestum time. comel kan baby ni ^^


atau pon kena guna method lain? yuyu mesti di beri pujian ikhlas dari orang orang yang sekeliling yuyu? (habes la sape yang rapat dengan yuyu) berilah pujian ikhlas supaya yuyu jadi comel macam babies ni ^.~

3 comments:

  1. COOooMELLLLLLLLLLLLLLnyeww...mcm yuyu!! :D

    ReplyDelete
  2. sorry baru nak komen entri ni.. tau dh lmnt dh, tp dari pengalamn kita mmg btl kot.. sbb msa kta peknent tahun lepas, kita suka tgk muka adam levine vokalis maroon 5. handsome je dia kn, boleh kata tiap2 ari la tgk muka dia, tgk vdeo klip dia. tgk lesong pipit dia, mmg kenan btoi kt dia. skali baby kuar ade lesong pipit kiri kanan da, umi ngan abi dia xde pn.. tp ape pn ni ALLAH pnya kuasa kn. rasa syukuq sgt2.. nnt yuyu peknant banykkn baca surah2. surah yusuf utk dpt bby comel.. IN SHA ALLAH... Assalamualaikum yuyu...

    ReplyDelete
  3. sorry reply kat entri lama ni, sbb kta baca smua entri yuyu yg lma. tp btoi kot msa kta peknant tahun lepas, boleh kata tiap2 ari kta tgk adam levine vokalis maroon 5.. handsome je dia kn, tgk lesong pipit dia, mmg hndsme la. boleh katakan smua vdeo, gambr dia kita tgk. jd mcm stalker plak. hahah.. mmg kenan kt dia btoi. sekali bby kuar ade lesong pipit kiri kanan... umi ngan abi dia xda pn.. tp ni smua ALLAH yg bg kn, kita mmg brsyukuq sgt2.. nnt yuyu peknant bnykkn bca surah. surah yusuf utk dpt bby comel mcm kita.. hahahaha.. IN SHA ALLAH.. Assalamualaikum yuyu...

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)