HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Saturday, August 21, 2010

MARI MENG- SHOPPING ONLINE DI KITTY SYKES

kepada semua yang suka merajinkan diri dengan online shopping, mari buka page ni.

couple T-shirt ^^ boleh la berjalan jalan dengan laki masa depan korang.

dress untuk kita kta aje^^ cantik bukan. murah pulak tu.

KITTY SYKES. best tao. page ni di bangunkan dengan jaya nya oleh wifey yuyu dan juga suami nya. cewahhh.. tapi best tao.. nak ape? cakap.. dress? top? wigs? wigs???? sumpah lawa lawa tao. memang best sangat. harga pon murah. korang add link tadi, dan jamu lah mata ya. mesti korang nak punya.

wigs yang tersedia untuk di beli
yuyu pon nak shopping kat sini. dari membazir masa naik train pergi mall, lebih baik kita online je kan. ni bagi pencinta online shopping macam yuyu la kan :)

mari mari tengok page beliau ^^

1 comment:

  1. lawa nyeww dress untuk kita kita tuu..suke suke suke :D

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)