HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Saturday, July 3, 2010

thanks Che Rokiah Binti Mahamud

she's my mom. rindu plak ama mak yuyu.. apa la y dia buat sekarang kan. tadi yuyu call, dia tidur lagi. demam. :(sedi nya.. if yuyu ngan mak sekarang, mesti yuyu picit picit kaki dia, kepala andbaring sebelah. hmm..

pasal mak yuyu.. dia sorang yang sangat kuat. ye la.. sapa sapa pon puji mak dia sendiri kan..

tak pe.. yang penting, yuyu syukur sangat dapat mak macam dia.. dia buat yuyu jadi yuyu sekarang.

semalam yuyu tak boleh tidur. takot siket, tidur sorang kat.. 1 rumah, sorang. tapi mak selalu ajar yuyu berani siket.. if apa apa yang tak ok jadi, mak ajar yuyu fikir positif.. semalam, yuyu terjaga pkol 3pagi, yuyu rasa lain macam je kat blakang yuyu. tapi yuyu fikir laen, maybe yuyu tengah mamai. huhuhu.. macam macam la, if yuyu ada problem besar sangat, yuyu mesti ingat mak,pernah dulu yuyu ada problem besar jugak, bila cerita kat mak, mak kate "bagus la ade masalah, kalau takda, macam mana nak tau pasal mase depan nanti". hmm.. betol jugak kan.
ape lg ya?? macam macam la..

dah la.. lenguh sangat nak menaip.. yuyu kan takda mood. huhuhu. k la. ciaoo...

1 comment:

terima kasih sudi komen :)