HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Saturday, July 3, 2010

tak happy nye hari ni

tak tao nak mula macam mana. rasa tak happy sangat hari ni. nak marah, tak tau nak marah apa, nak nangis, macam bodo pulak, nangis tak tentu pasal. so sekarang, yuyu dengar lagu kuat2, biar pecah telinga ni, then, make up2 (xmandi lagi), conteng wall,sepahkan bilik dan bla.. bla blaa..

bila tengok muka kat mirror plak, rase geram sangat sangat. kenapa muka yuyu sekarang makin tak ok? perasaan je ke? rambut pulak buruk. hmm.. bila la yuyu nak buat treatment kan. asyik busy ja.tak pe la.. nanti je.. malsa fikir.

nak blonde rambot, nanti tak boleh solat. nak perm, tak lawa kalau rambut hitam. hmm.. ape ya nak buat dengan rambut yuyu ni?

*dahh.. stop pasal rambut.

pasal ape pulak ya? pasal study? yup yup!
hohoho.. dah nak exam ni.. memang cuak gila yuyu sekarang. tak boleh ke, kalau study je.. takde exam exam ntah pape tue. grr!

dah la.. malas nak bebel sangat. tak da mood la

2 comments:

terima kasih sudi komen :)