Tuesday, July 13, 2010

Semoga ........







tadaaaaa (roll drum pleaseeeeee*) hehe.. peca rahsia.. nak gak share semua ni.. :) serba sikit tentang impian yuyu.. cewahhhhhh.. tetiba post entry pasal impian.. ye la... yuyu dah tua. nak la jugak pk pasal mase depan.. :P heheh... ape ya impian yuyu??

nahhhhhh~

yuyu nak sangat happy kan family yuyu.. tulang belakang yuyu la.. yang selama ni selalu dengan yuyu.. I love you ma, abah, akmal & hani.. semua la.. yang penah jaga yuyu.. atok & tokwan yuyu.. :) angah yuyu yang selalu ajar yuyu ngaji, & kepada penduduk kampong semuaa, dengan ini~~~~ errr.. sorry sorry.. dah rasa macam kat stage oscar pulakkk...


yuyu nak sangat nanti yuyu dapat hidop dengan laki masa depan yuyu ni.. sorang yang telah wat yuyu jadi semakin YUYU.. :) i heart you laki masa depan..

laki masa depan yang mithali.. :) amin... semua orang nak kann.. :) hahah.. tapi boleh ke?? laki baek untuk perempuan baek, yuyu ni jahat.. err.. tak kan la dapat laki jahat?? tamaoooo :(

so, untuk dapat laki masa depan yang macam yuyu ada sekarang, yuyu kena la berubah banyakk.. jadi perempuan solehah.. hmm.. kan best kalau yuyu jadi macam nie.. tak pe.. some day.. :)
yuyu dapat cute curly baby.. awww.. suka nya.. nak nak!!!! gedik!! lantak la...da dahh.. yuyu ni kuat berangannnn... :P
yuyu nak sangat jadi islamic banker (kuwait finance house, maybe) tak pon, mane mane bank la.. :) usaha dah ada, doa sentiasa, insyaAllah, ada rezeki, ada la kan :)
cewahhhh.. nie cam gedik je kan .. ishh.. malu la nak gitauu :P (^____^) blushing dahhh
yuyu dapat true love.. dah dapat kot sekarang :) cewahhhh... tengah hangat bercinta la ni... :P


yuyu ada family sendiri.. woaaaa.. lambat lagii...

yuyu berjaya dalam study yuyu..& yuyu dapat manfaatkan ilmu yuyu dengan semua.. yuyu tak nak riak dengan apa yang yuyu dapat.. :) wahh.. ni dah macam cerama agama ni.. nasib la tak buat hujah2, diiringi dengan dalil dalil jugak nas nas.. hahah .. aminnnnnn...

heheh.. semua orang ada impian sendiri kann.. tipu la tak de.. (tipu berdosa masok neraka!!) huhu.. dah dah.. korang punya mesti lagi bes best kann.. tak pe.. kita usaha je untuk dapat semua ynag kita nak ya.. :)


SHARE:

5 comments

  1. mintak-2 semua impian yuyu tercapai :)

    ReplyDelete
  2. semoga impian yuyu tercapai.. banyak2 kan berdoa.. dan yang penting , usaha.. ;)

    ReplyDelete
  3. insyaAllah Allah makbulkan doa yuyu..aminn :)

    ReplyDelete
  4. laki baik untuk wanita baik> always remember this>tq :)

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)

Blogger Template Created by pipdig