Thursday, July 29, 2010

Selamat Pagi Matahari

Mengikut ramalan semalam, yuyu dijangkakan akan bangun pada pukul 2 petang.. tapi, pukul 7 yuyu dah bangun.. owhhhhhh! tidakkkkk! tidurlah balik wahai mata ku!

awal awal pagi ni, kalau phone yuyu sihat walafiat, boleh la gedik gedik snap picture kan.. snap ramai ramai, lepas tue edit sampai tak nampak lubang jerawat pon. hahah.. tapi, apakah malang nasib yuyu ni..

yuyu tengok luar tingkap. hayati.. cewahhh.. dengar bunyi sungai, dengar bunyi burung yang baru je keluar beli dinner & tapau sekali lunch untuk anak ini dia, yuyu tengok tumbuh tumbuhan hijau yang rajin kan diri untuk hidup, tapi, yuyu tak nampak satu. mane sang matahari? sembunyi balik bukit bukau ke? atau sebalik awan awan gebu macam cotton candy kat time square tue ke??

mana kamu sang matahari?? ye la.. awan sangat sangat gebu, kalau tidur atas awan tue, pasti yuyu bawa bantal busuk yuyu, supaya tidur lebih aman.. tapi, kenapa sang matahari sembunyi?? hmm.. moody kot? tak pon sebab dia malas bangun lagi, owhh.. awn awn gebu tolong back up dia ya?? nakal..

yuyu suka tengok matahari pagi (alaaa.. sunrise la, kata omputih nye), macam lawa sangat.. tapi hari ni tak beruntung, tak dapat tengok.. tak pe lah.. yuyu malas kawan dengan sang matahari dah..
SHARE:

3 comments

  1. selamat malam yuyu..
    rindu yuyu update n risaukn yuyu jugakk..*psl kes gmbr tue la..

    *dah kena baca entry lama yuyu tuk ubat rinduu

    ReplyDelete
  2. pagi yang indah!
    tamola gado2 dgn matahari dear!
    comeLLa entri yuyu lama lama =)

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)

Blogger Template Created by pipdig