HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Wednesday, July 14, 2010

SAYA TAK PUAS HATI!!!






hahaha.. nak report takot, nak g serang kat atasan, memang la tak kan.. so, wat protest bsar besaran kat blog je la.. teheeeee ^___^


ok ok.. serious mood.. :P (cehhh, macam tak siyes je)

DENGAN INI SAYA ASMIDAYU ZULAIKHA ESWAN, PELAJAR BAC.ISLAMIC FINANCE MAJORING BANKING INGIN MEMBUAT PROTEST TERHADAP PENGURUSAN DI KAMPUS SAYA BELAJAR NIHHH!!!

wahhh.. penuh semangat.. berkobar kobar...
sape tak marah.. kalau orang yang dilahirkan jadi sorang yang penyabar pon, tak leh sabar!! dah la semua nya mahal!! KOTOR! busuk! macam macam lagi la...

1.Angkatan Kucing Sekampus
pagi pagi lagi dengan mood gumbira nak g kelass.. baru je nak nyanyi lagu litle lamb! dah spoiled mood yuyu! bau **** kucing!!! babik la! hari tue register nampak kucing.. sekarang dengan bapak kucing, mak dia, anak pinak, cucu cicit, siap berjiran .. sekarang nie bertambah lagi, dah ade pulak society dorang.. mak cik kucing, jadi timbalan president, ntah banyak lagi la pasal kucing.. kalau **** bau paco rabbane XS(perfume yang buat yuyu juling mate) tak pe jugak!! ni, paham paham la bau **** cam ne!!! tak de mood nak belajar!!! malas g kelass!!

2.Lalang
mula mula masok, woaaaa! bersih nya tempat nie.. sekarang?? lalang dah tak macam lalang.. tinggi nye dah same tinggi ngan pokok balak! bila ntah nak tebang lalang ni.. hmmm.. tak pon, hiasan kan.. wahhhhhh.. cantik nya (ewhhh~)

3.kotor
sumpah yuyu cakap, sini memang kotor.. cafe kotor.. nak makan pon tak selera.. bila makan, rase macam tekak tengah bersusah payah buang makanan dari cafe ni dari hidop dia . tak mao kawan.. kotor... dah la masak guna kaki!! guna la hati... baru sedap kannnnnnnn~

4. mahal
ni memang tak leh kate apa.. mahal gila.. semua la.. fees, makanan, denda ape ke.. mahal..bukan nya sini semua anak sultan.. bengom la.. cekik darah! riba! harammmmm! wahhh.. masok dah hukum.. heheh...


hmmm.. lega siket... walaopon protest kat sini, dah rase macam protest depan hidong dean ja..


3 comments:

  1. yaka wei...apa kata ko wat meeting ngan society kuceng2 tu...Wat demonstrasi sambil bawak depa depan dean2 tu ka kan...kahkahkahkah

    ReplyDelete
  2. tak leh la... dorang ni blagak sket.. aku dekat siket ja ngan depa.. dah depa nak cakaq aku.. bengom toi..

    ReplyDelete
  3. hahaha.....
    puas ati yuyu protes depan belog!
    harap dean baca..ceeiit!

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)