Tuesday, July 13, 2010

My Name Is Khan






yuyu baru habis tengok citer bollywood meliwoot ni..memang la dah lame citer ni kuar kan.. agak ketinggalan la.. tapi takpe, tak nyesal la tengok citer ni.. gahhh~ bukan fan bollywood pon.. tapi kawan yuyu kate, best sangat.. yup.. siyes cakap.. best la!! 5stars ok!! heheh.. siap nanges, gelak gelak, golek golek, hahaha.. cerita pasal Khan sorang Islam, berkahwin dengan isteri nya manduri (hinduisme).. cerita ni banyak betol kan balik otak otak orang bukan islam yang kat luar sane, konon nye Islam ni agama yang terok lagi kejam la.. baguss.. heheh..


Shah Rukh Khan as razwan khan.. huhu.. pic ni mase dia nak ngorat manduri. hohoho.. gataiiiii noooo~ walaupon dalam citer ni dia maen watak bodoh bod0h cerdik (saket ape ntah, susah nak ngeja), tapi dia nampak sangat sweet wooooooo~ tengok citer ni, yuyu pulak berangan ngan laki mase depan yuyu.. cewahhh ( kantoi).. dia bagi choclate, pkai pink same ngan manduri, & macam lagi la... sweeeeeettttttttttt~


ni pulak,.. hmm... menusuk kalbu ni... :( mase ni, khan tak de duet sangat.. dia on his way to meet OBAMA.. woaaaa~ demi binik tercinta dia la.. nak gtao kat Obama (my name is Khan, im not terrorist). hahah.. kalau obama nak dengar laa... ngarot tol citer ni...khan ni ada kebolan repair macam.. kat bank dia tinggal $2 je.. so, dia repair la, so that dapat duet lebih.. (ngarot lagi, macam la orang nak layan sangat)



ni kajol as Manduri.. woaaa.. dulu, si kajol nie cam ntah papew je.. takde la minat sangat.. bila tengok citer ni, woaaaaa! suka gile.. rambut dia lawa, muka dia lawa.. advance aunty kojol ni... amboiii... mentang mentang la dok kat negara omputih.. baguss.. bagus...


so, kepada korang korang yang tak tengok lagi citer ni, g la tengok ya.. download ke, beli CD ke.. buat relax otak kann.. :)

SHARE:

6 comments

  1. 5 kali tengok cerita ni f kali alia menangis T__T wuwuuw

    ReplyDelete
  2. best tak cite nie.. tak tgk pown ag...

    ReplyDelete
  3. sumpah..suka giler giler citernie..sweetkan..nak nanges bila sanggup dia buat apa saje utk org dy sayang..i lep u!

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)

Blogger Template Created by pipdig