HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Friday, July 30, 2010

MERDEKA RACE FOR FBM '10

gamat! gamat! gamat! best sangat program kali ni.

pagi pagi yuyu tak pergi kelas, uruskan sesuatu yang lebih mustahak dari kelas. yang melibatkan nyawa & harta. cewahhh~ macam nak berperang pulak. ye la. ada la..

tepat, tak lebih sesaat pon, 2.30petang,semua students FBM (fakulti banking&muamalah) di jemput hadir ke Auditoriom Pentadbiran. ade Merdeka Race la kate nye. Ingatkan tak best. ye la, yuyu tak suka nak berpakain sukan segala. dah macam sukaneka kate nyee~

tapi, bila start je aktiviti nye, SUMPAH best sangat sangat. :) di bahagikan kepada banyak kumpulan. dan yuyu merupakan ahli kumpulan 12. kumpulan yang agak sopan. hahah.. tugas nye:)

1. balut mumia, & bawa mumia ke setiap check point. dan mumia dalam group 12 adalah yuyu, hahah.. disebabkan saiz yuyu agak memudahkan kerja orang kan.. (paham?)
2.buat sandwich cepat cepat, & makan sampai habis. (sandwich itu pedas tahap DEWATA)
3. masok air dalam botol tanpa tunduk
4.main batu seremban
5.buat 1 poster pasal malaysia (merdeka)


haha.. nampak senang. tapi tak sebenarnya. memandangkan yuyu tak dapat lead group tu, di sebabkan yuyu dah jadi mumia, yuyu dapat satu konklusi dari apa yang yuyu perhati dalam gorup tu.. ya, memang dorang satu kumpulan yang bagus. tahniah :) tapi, segelintar dari tu, belagak DIVA la pulak, orang suruh sorak tread mark group, boleh pulak dia kata "mane i hafal, malas la nak sorak" fuck!(maaf, salah taip). benci sangat. kebanyakan dalam group tue tak da semangat sepasukan. masa task diberi, ade yang duduk duduk saje, ade yang berborak, padahal, pengadil sekeliling kita. hmm..memang tak boleh hidup bermasyarakat nanti. (ye ke?)

tapi, ape ape pon yang lain, terima kasih ya..sebab sudi bersama group 12.. :)

dalam 6petang, kitorang berkumpul semula di dalam AUDI. untuk penutup & penyampaian hadiah.. yang memang tak sabar sangat sangat :)

lucky draw pon ada, untuk tempat ke 23, number 44 terpilih, dan number itu, adalah number bertuah yuyu hari ni :) apa yuyu dapat? haha.. almari. sumpah berat sangat. sampaikan, yuyu letak je kat stage. macam orang bodoh pulak. terima kasih Ashraf, kerana bawakan semua hadiah yuyu ke hostel yuyu :)

ape ape pon, hari ni hari gembira yuyu.. terima kasih sape yang terlibat :)

No comments:

Post a Comment

terima kasih sudi komen :)