HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Tuesday, July 6, 2010

lmfao xD

ini kisah pkol <6pm semua nya jadi lepas klas ICT.. sir halim othman. yuyu ni well-known as a assistant lecturer. hahahah.. budak2 course yuyu yang pgil taoo.. sebab nye, dorang kate, yuyu ni boleh ganti lecturer.. if dorang tak tnye lecturer, dorang tanye yuyu la... nama tue diberi khas oleh ZIYAD ISACC.. sorang budak kelas yuyu dari south africa. wah wah.. suka gitu! ye la.. sape tak suka kannnn.. and sekarang, if ada apa apa, dorang mestie kata " ask our assistant lecturer". hahaha... ye la ye laaa.. suka nie...

dahh.. bukan nak cerita pasal benda merapu ni.. tapi nak cerita pasal ni :

" lepas kelas ICT tadi, yuyu kata kat sir halim, sambil kemas kemas barang yuyu.. " sir!! hantar yuyu g pasar malam!!!" hahah.. poyoy nye.. bia la.... jao kot nak jalan.. sir pon jawab "boleh, tapi cepat, nak amik anak saya" huhuhu.. girang nya hati ni.. dah kuar kelas, yuyu ikot sir, g pulangkan LCD kat office. kebetulan jumpa la dengan dorang lecturer perempuan ni. 1 department ngan sir halim. name dia madam roziah osman.. dorang panggil RO. hahah.. madam tu tengok yuyu.. dia tnya

RO: u student sini ke?
yuyu: yup.. :)
RO: kechik nya.. hahah.. umur berapa?
yuyu: 21 dah tahun ni.
RO : u amik degree la? cos ape?
yuyu : islamic banking.. :)

tetiba, dia bisik kat yuyu.. wahhhh..

RO : nak tak i kenal kan u dekat my ex student.. he's a smart student, handsome & tall..
yuyu : huh?? hahah.. i dah ade bf la madam
RO: it's ok la.. u pbukan kawin pon kan..betol x halim?

sir halim cam blurr... hahah..

halim: kenapa?
RO : i nak kenalkan dia ngan my student. smart
halim: ok la.. budak yuyu ni pandai.. (malu yuyu)
RO: ok la.. u bg i number dia besok.. boleh ya yuyu.. that guy dah keje.. u senang hati la nanti.. dia nak i cari kan calon untuk dia.. dia pemalu sket..

yuyu : huh?? (blurrr)...
RO : u nama apa ya?
yuyu: yuyu
RO: how to spell?
yuyu : y u y u
RO: ur full name?
yuyu : asmidayu zulaikha eswan
RO: mesti ur mom mesti suka tengok ali setan kan

yuyu senyum je..
hmmm... ntah ape dalam otak yuyu sekarang... hmmm... bia laaa...
tapi.. nape nak kenal kan ngan yuyu... errrr~ bia la... sir halim text yuyu tadi

"salam, u try la kenal student madam RO, bagus"

yuyu rep

"dah ade bf la"

sir

"try la"

malas nak rep.. hmm... kenapa??? kenapa?

4 comments:

terima kasih sudi komen :)