HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Thursday, July 22, 2010

. L O V E .

ntuk entry hari ni yuyu tak tao nak post ape.. tapi.. kali ni, yuyu cuma nak sangat korang tau, yang yuyu sayang sangat dorang nieyh :)

ni laki mase depan yuyu.. hahah.. masih lagi yuyu tak bagi tao sape? jangan harap.. :) dia la orang yang paling yuyu sayang.. selain dari keluarga yuyu la.. orang yang buat life yuyu lebih bagus dari dulu.. cewahhh~ (ni bukan ngayat ok)heheh... yuyu sangat bahagia dengan dia.. nak tau lebih? hahah.. takkan gitau.. semua pasal dia, dr A-Z, yuyu dengan dia je leh tao.. sorry.


2. Babey Apple
pretty kan.. yuyu sayang dia sangat.. yuyu bersyukur sangat ada dia.. korang akan rasa benda yang sama bila korang rapat dengan dia.. dia sangat baik.. dia tak kisah apa orang kata.. dia sanggop buat ape je untuk yuyu.. :) yuyu takkan tinggal kawan yang macam dia.. MUMMY!!!! I LOVE YOU!!


3.Ayin
ni la kawan baek yuyu yang pertama.. dia buat yuyu rasa "yuyu perlu kawan". dia tak macam orang lain. dia matang. & selalu bagi semangat kat yuyu. cuma sekarang jarang contact. hmm.. tak pe.. LOVE, kat mane pon u, i tetap sayang u..


4.Bee
nie my latest BFF. ingat kan dah tak kan ade dah bff.. rupenye, yuyu jumpe lagi.. jumpe dia kampus yuyu belajar. dia sangat baek.. otak sama dengan yuyu.. gila gila. seorang yang sangat setia & jaga kawan sangat.. I'll always love you sayang <3


5.Jannah
heheh.. ni duta dokong.. bahahah.. kalao dengan dia, yuyu tak kan pernah sad. kalau sad pon, yuyu memang akan gelak terbahak bahak.. dia memang sorang yang sangat best.. dia orang yang support yuyu bila orang laen semua jatuhkan yuyu.. <3 hang memang best la! haah..


6.Abg (marcus)
nie abang yuyu.. (abang angkat la).. yuyu sayang dia sangat.. hmm.. dia sanggop je buat ape untuk yuyu.. tengah malam pon, if yuyu sad, dia drive datang kat yuyu.. bawa yuyu g jalan jalan, so that yuyu tak sad.. :( hmm.. sayang nye kat abang.. :( dia sangat jaga yuyu & selalu bagi yuyu semangat..


7.Phat
heheh.. nie doggy partner yuyu.. bhahahah.. joking.. dia sangat gila.. suka dengan dia.. dia pon macam apple.. ape je sal yuyu, dia buat ja.. :) dia baek sangat.. tak berkira. tak lupa yuyu, & sangat jaga yuyu.. susah nak dapat kawan dengan orang macam dia.. dia baek,. walaupon nampak cam mafia.. bhahah..

wahhh... banyak kan.. nie la orang yang rapat dengan yuyu.. walaupon yuyu baek dengan semua orang, tapi yang jadi harta karun kat hati yuyu, dorang je la.. ye la.. yuyu kan tak pandai nak berkawan.. :) ni je la yang yuyu nak share hari ni.. walaupon ade daripada korang kate "ade aku kisah ke?" yuyu pulak nak kate kat dorang "ade aku kesah ko tak kesah" macam tue la kisah nye... nie sebagai entry boring boring la.. ;P

5 comments:

terima kasih sudi komen :)