Thursday, July 15, 2010

hari yang agak bosan

boring sangat hari ni.. semua kerja buat tak menjadi.. mungkin yuyu tak solat subuh kot..

petang nanti pukol 1 ada perjumpaan usrah.. sumpah yuyu tak suka sangat.. pukol 1?? pukol 2 ada kelas sampai 6.. korang fikir tak ape yang yuyu fikir?? yuyu dah bagitau semua kat naqibah (ketua usrah)..boleh ke dia jawab macam ni "alaa, tak pe, yuyu kan jenis tak sembahyang" WTF!! mentang mentang la yuyu ni free hair! pakai sexy. tapi tayah la estimate yang yuyu tak solat..

yuyu tak suka sangat.. selfish betol.. mentang la dorang free.. yuyu banyak kelas. :( yuyu banyak asignment kena buat.. grouping presentation untuk macam macam subjek, asignment, midterm lagi.. exam month kann..

macam macam yuyu rase sekarang..

ni pulak pasal sorang kawan yuyu.. pinjam duit yuyu $400.. banayk kan?? yuyu tolong dia sebab tak nak dia kena halau dari rumah sewa.. kesian kat dia. nak keje susah, semua la.. makan pn susah.. tapi, bila mintak je, dia bagi banyak alasan.,. tengah bulan la, hujung bulan la, tak de cash la, adik xcident la, kawan saket la. macam macam.. yuyu nak sangat cerita kat orang.. tapi kat sape?

yuyu tak rase ada orang nak dengar semua masalah yuyu.. so, yuyu cerita je kat blog ni..

ape lagi yuyu nak luah ya?
hmm.. pasal PTPTN.. yuyu kena reject tao. ntah kenapa.. nak kate gaji parent yuyu tinggi, orang laen dapat je.. hadohh.. takkan la yuyu nak nyusah kan parent kan.. dah umor 21.. pandai la hidop sendiri.. :(

ape lagi ya?? ntah la.. pasal study.. yuyu nak sangat semester ni, yuyu punya pinter, sangat sangat bagus.. yuyu study sampai tak ingat diri yuyu.. :( macam mane if yuyu tak dapat pointer yang baek huh?? :( yuyu kan suka pk negative..

entah la... kalau boleh nak je yuyu g mane mane.. tenangkan sikit otak ni.. yuyu da jerit kuat kuat dah dalam bantal.. yuyu nak dengar music kuat kuat.. dah makan ape yang yuyu tak boleh makan.. tapi yuyu still tak ok.. yuyu nanges je selalu.. ye la.. dalam bilik tak de orang.. tak malu sangat kalao nages pon kan..

yuyu memang tak tao nak uat ape sekarang..yuyu just nak share dengarn orang. yuyu tak tao je ngan sape.. ngan mak?? mak saket sekarang.. takkan la nak berat kan otak dia kan .. ngan kawan?? sape?? apple?? keje.. ayin?? malu.. bee?? dia tengah tak ok sekarang.. laki mase depan?? selalu bz.. yuyu selalu je cakap dengan bantal yuyu.. tapi takde respond..



hmm.. mintak maaf la.. entry kali ni, pasal sedih sedih siket.. ye la.. kadang kadang kita hapy.. kadang kadang kita sad sangat sangat..bila kita appy, kita kena pk yang jup lagi kita mesti nak sad.. tapi bila kita sad, jangan la sad sangat, kita mesti tau, jup lagi mesti kita happy..
setiap yang susah, ade je senang nye.. kannnnn~ (ustazah yuyu la pulakkkk)
SHARE:

4 comments

  1. Ayu,engkau ni...Lantak jalah orang nak estimate ko apa pun,janji ko semayang sudey...Klau diorang kata ko tak wat,itu hal diorangla..Yg dwit tu,ko nak aku jadi bonzer ker g mintak?hehehehe...Dia ngan aku sapa gemuk lagik?hehe...Kalau dia kurus,cekak ja lehiaq dia...kalau aku kurus lagik...errrr...ehmm..hehe..takpelah,amikla...amik jalah..

    ReplyDelete
  2. bhahah.. tak la... aku tak suka la org pndang aku cam tue.. :(

    duet tue.. i cam lidi la.. hang cekik dia noooo :P hahah.. aku taoo.. kehadiran hang akan menggerunkan dia.. wuhahahahah...

    ReplyDelete
  3. ok naqibah! bertudung labuh!
    mane boleh judge org camtu..tak semstinya yg tdung tu solat penuh1 dan yg free hair tak solat...
    sabar ye yuyu!

    btw yuyu lebih cantek mcm skg ;)

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)

Blogger Template Created by pipdig