HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Wednesday, July 14, 2010

English Presentation 28july2010






petang tadie untuk kelas english, lecturer yuyu dah decide tajuk untuk presentation kelas yuyu.. yupp.. sukaa.. :) hehe.. grouping..

soklan nye :
there are many unsual costums around the world such as "blakening the bride" in scothland, and many more. use the internet to look up these and other unsual traditions/fashions/customs around the world by searching under the unusual (odd). based on your research, write about one of them and share it.indicate which website(s) provided the information for your presentation.



wohahahah.. suka nya.. tengah je sir hasrol bercakap, tak habis lagi ayat penamat dia, zaapppppppp! kat otak yuyu teringat GYARU! hahah... one of the most odd but superb fashion in this world.

walaupon fashion nie dah lame lame lame sangat sangat sangat dah.. tapi bagi yuyu, dia sangat unik. kannnn~ comelcomel je.. tak sabar la nak buat research pasal ni.. tak pon, yuyu nak buat pasal korean tradition..


(korean tea ceremony) tapi takde la odd mane pon kan.. tak pe. yuyu wat bagi dia nampak interesting..

kawan yuyu ada yang nak buat pasal adat kat indonesia.. ye la.. dia orang indonesia..yuyu pon tak tau nak pilih sape group yuyu..

yuyu ingat nak amek nang (kedahan) & awo (somalian) je.. rasa nya, macam tue la kot.. tak pe la..yuyu dah siap semua.. ready sangat sangat.. :) weeee~ tak sabar!




No comments:

Post a Comment

terima kasih sudi komen :)