HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Friday, July 16, 2010

Demam Yang Sangat Terok

Share
hari ni yuyu sangat tak ok. demam panas yang melampau lampau (takde la melampau sangat). yuyu tak g kelas, usra, ape ape pon.. semlam, dalam pukol 2, yuyu terjaga, muntah banyak sangat.. :( dah la yuyu sorang dalam bilik.. tak tau nak call sape.. nak call bee, dia ada exam pagi nya, tak nak ganggu.. nak call laki masa depan, tapi takot dia dah tidur.. akhirnya, kacau jugak laki masa depan, tapi dia pon mamai mamai. tak pe la..

yuyu rasa macam nak pengsan je semalam.. nak bangun tak boleh,pening sangat. tekak macam dah kembang je.. yuyu pon makan la pil tidur 1/2biji (mintak maaf, kawan yuyu yang bagi, ni 1st time yuyu makan). sekarang baru terjaga.. wohahah.,.sumpah tak nak da makan pil tidur.. pening bila bangun..


sekrang je baru boleh bangun siket.. yuyu nak lawan rase lemah ni.. yuyu bangun teros kemas bilik, lari lari setempat, yoga, & yuyu nak cuci baju jup g.. harap harap yuyu sembuh, sebab nye, besok yuyu ade ko-ko.. fitness test.. wohahah..

tapi betol jugak kan, bila kita saket, kita kena lawan rasa saket tue, macam sekarang, if yuyu tak lawan rase lemah ni, yuyu akan teros lemah.. so sekarang, yuyu buat buat kuat.. walaupon, otak yuyu macam nak pecah,badan yuyu sangat sangat ketar (macam pak cik pak cik tue),.

yuyu online the star, & bace gossip. subuh tadi yuyu tak bangun.. tak pe kot??? (ekk??)

yuyu nak terima kaseh jugak kat bee, sebab datang bilik yuyu buat susu, amek towel basah tarok kat dahi, dia bawa ubat selsema & demam, bawa air panas, & tidur tepi yuyu, walaupon dia ada exam jup lagi.. i love you.. <3

yuyu ingat nak g klinik, tapi, kunk ade pulak yang bersepah tepi jalan tue. hmm. tak pe la.. ade ubat kan.. pasal MC pulak, tayah la kot.. yuyu tak penah ponteng kelas kan.. :P heheh.. sekali je baru.. :)

hmm.. tetiba teringat mak yuyu :( if yuyu ada kat langkawi dengan mak sekarang, mak mesti jaga yuyu sangat sangat.. best nya demam kat langkawi.. :( pernah dulu yuyu demam terok sangat sangat, mak sanggop tak tidur malam, nak tengok yuyu.. walau pon, esok pagi, dia banyak keje.. hmm.. besar nye pemngorbanan mak kita kan (tak sedia pulak nak jadi mak orang)..

2 comments:

  1. xmo!xmo!xmo!xmo!
    dah mam ubat ngantok!
    tak baik untuk kesihatan!

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)