Friday, June 18, 2010

Tidurlah wahai mata ku (cewahhh)

dodoi yuyu dodoi.. menyanyi macam mana pon, yuyu memang tak bole tidur. mengantok sangat. tapi yuyu tak boleh tidur. besok ada kelas. macam mana ni. tak kan la yuyu nak pergi kelas dengan mata macam koala bear kan.

ok, untuk cantik kan mata yuyu, supaya tak lah ada eye-bag & dark-circle, sebelom tidur, yuyu tarok 2 uncang teh hijau. tak da la terok sangat kesan nya nanti kan. memang yuyu tak boleh tidur.

nak buat apa ya?

apa-apa pon tak boleh buat bila kita mengantok. nak text dengan famy, dia dah tidur. nak study, dah letih. mengantok. nak dengar lagu, takda mood. nak googled, malas. nak makan, dah gosok gigi. hmm.

semoga yuyu tidur dengan nyenyak malam ni.. roomate yuyu pulak takda. keluar.

apa la naseb yuyu kan.. asyik sorang ja. :(
SHARE:

2 comments

terima kasih sudi komen :)

Blogger Template Created by pipdig