HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Friday, June 18, 2010

kenapa ya??


dah berbulan- bulan dah yuyu nak blonde rambot yuyu ni. mula apple tak kasi. kate nyeeeee, yuyu lebih sesuai dengan black hair. yuyu pon tak jadi la.. tapi semalam, apple kate, ok je yuyu nak blonde or tak. asalakn jangan menyesal. so, yuyu memang beriya sangat- sangat nak blonde rambot kesayangan yuyu ni. konon nye, esok la nak blonde.

tetibe yuyu terinagt boyfriend yuyu.. mohd fahmi aka famy. yuyu call dia. bagitau nak blonde rambot. macam ni la lebih kurang conversation kitorang tadi.

"
yuyu : famy, yu nak blonde rambot (hati yang girang)
famy : tayah la. pakai la tudung"


(huh?? terkejut yuyu)

kenapa yuyu terkejut sangat? sebab sebelom ni, famy tak suka yuyu bertudung. hmm.. pelik. ok.. bagussssss sangat.. tapi kerkejut la.. macam kena eel-electric-shock.

memang sekarang yuyu banyak belajar bertudung.. tak da hal yuyu nak pakai.. tapi, kenapa tetiba ya??

7 comments:

terima kasih sudi komen :)