Sunday, June 20, 2010

HAPPY!!

gumbira hati kuuuuu ini <33

*semalam yuyu jumpa dengan teman rapat yuyu. merangkap orang yang yuyu sayang sangat & penasihat tetap yuyu.. hahahah.. macam dalam sistem pemerintahan kan. :)mula nya semua rancangan macam tak jadi. apple lemau. sebab, semalam nya, dia tak tidur. kat club ja. tapi dia nak jugak jumpe yuyu. heheeh.. happy (^____________________^)

memang excited sangat nak jumpe. ye la. rindu sangat kan. yuyu bagi tahu mak, yuyu nak kuar. mak tak bagi mula nya. sebab mak kata, baru semester 1. nanti asyik keluar. study dulu.. tapi bila bagi tahu yang yuyu keluar dengan apple. mak pon kasi. :) gumbira :P

sampai je kat bukit bintang (BB), kitorang terus ke Criz Club. ade event kat sana. dalam 1jam je kat sana. then yuyu & apple g times square, pavillion. heheheheh.. baru nak shopping. tapi bila ada apple. memang jangan harap la.. dia tak kan bagi punya. semua apple control. tapi..........

kitorang beli bikini sama sama. :) yaiyyyy!! apple punya kaler grey, yuyu, black :) haahah.. sukeeee...

hmm.. ape lagi ya yuyu nak share?? macam macam.. tp konklusi nya.. 19june10 adalah hari yang besttttttttttt sangat.. ye la.. jumpa orang yang yuyu sayang kannn :)
SHARE:

4 comments

terima kasih sudi komen :)

Blogger Template Created by pipdig