Friday, June 18, 2010

Besok

hahahah.. tak sabar tunggu hari esok..

9-11am = ada kelas yang agak baru dengan yuyu.. "basic foundation in sport" hahaha.. macam kelakar je yuyu involve in sport. lolxD tak kisah la..

11-12pm = on my way to meet my luvly bestie.. Babey Apple.. tak sabar nyaaaaa.. kalau boleh, tak nak tidur ja.. biar yuyu tunggu esok.. rindu Apple sangat. dah 3 bulan dah tak jumpa dia. macam yuyu rasa sekarang. happy.. nak jumpa dia.. takot/ malu. ye la.. jumpa orang yang sangat cantik. yuyu pulak macam muka jamban ja..

1-6pm = gedik-gedik dengan Apple. hahah.. ni la yang paling yuyu suka.. selalu nya bila kitorang meet, benda yang kitorang suka sangat buat; cuci mata. hahaha.. tengok lelaki lelaki tanpan ciptaan tuhan. lalala. ok apaa.. :)

hmm.. yuyu kena balik awal. malam nya, yuyu kena buat birthday party untuk bee.
SHARE:

3 comments

terima kasih sudi komen :)

Blogger Template Created by pipdig