Tuesday, March 2, 2010

hey hey my blog :)

rindu tahap dewa la kat blog yuyu ni!! yuyu sangat2 busy.. takda masa nak update apa2 kat blog yuyu ni. nak je yuyu share macam2 , luah je apa yang berserabut kat hati yuyu ni. tapi, nak buat macam mana, yuyu memang tak sempat. hmm. kan bagus kalau yuyu dapat selalu luah apa saja yang yuyu rasa tak ok kat blog ni. ni je yang buat yuyu rasa tenang balik. tapi, tak boleh. yuyu nak luah kat orang, tapi yuyu tak rasa orang nak dengar. yuyu nak jerit kuat2, tapi tak puas. blog je buat yuyu rasa senang sikit. :)

nie ape plak pic nie?? hahaha.. saje nak tunjuk yuyu sekarang. :) cehhhh~ tayah puji2 ok.. yuyu cepat perasan :)
SHARE:

9 comments

  1. comelnye yuyu ! ada style emo girll ler :DD

    ReplyDelete
  2. OMG.. comey lote.!!! comey sgt2 :)

    ReplyDelete
  3. mmg sgt chomel..geyam tgok tw..haha..lagi lagi mata tu coz ieqah takut pakai contact lenss

    ReplyDelete
  4. erm~ mana ye pic tu ? kenapa tak muncul?

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)

Blogger Template Created by pipdig