Sunday, February 14, 2010

Moist choc Cake


awwwwww~ sedap nyaaaaa! masa yuyu online facebook, ada sorang yang tak dikenali tegur yuyu.. tapi panggil ayu.. sah la orang yang pernah kenal yuyu yang dulu.. bila sesi soal menyoal selesai (dah macam polis la), rupenya dia ni pernah kenal yuyu mase yuyu aktif first acc myspace yuyu dulu.. kate nyeeee~ dia kenal yuyu lagi.. yuyu yang pandai buat kek .. hahahaha.. kembang bontot2 yuyu ni.. makaaaaaaa, teringat lah yuyu pada kek2 yang pernah yuyu yang keldai ini pernah buat!! wahhh~

ye, yuyu suka kek, so, yuyu belajar buat kek sampai yuyu puas hati.. paling yuyu suka uat, kek coklat lembab.. aummmm~ sedappp nyeeeee!! lama tak buat.. yuyu suka buat untuk orang yang yuyu sayang. yuyu pernah buat untuk ryan, family tu memang la selalu, untuk kawan2 yuyu.. yuyu nak try buat macam2 kek, sampai la satu hari nanti yuyu nak buat kek lapis.. wahhhh! mencabar tu!!!

yuyu nak hubby yuyu makan kek ape je yang dia suka!! oppsssss~ apa ni!! yuyu nak try buat kek span sampai sangat2 puas hati.. sekarang yuyu puas hati sangat2 dengan kek coklat lembab.. aWWW~ meltingggggggg~ (^______________________________________^)

tak sabar la!! nanti hari yuyu cuti, yuyu nak buat satu, nak tak??? tak boleh!!!!!!
SHARE:

7 comments

  1. wahhh. sangat sedap kek coklat tue.. ;)

    ReplyDelete
  2. sedapnyew kek choc..!! kalo yuyu buat gerenti lg sedap kn..hehe ^___^

    ReplyDelete
  3. yuyu,ieqah nk request moist chocolate ni..hehee

    ReplyDelete
  4. sheedapppnyerrr..buatkan 1 boleh??hehe :)

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)

Blogger Template Created by pipdig