Monday, February 22, 2010

Asbestos Monopostos

(^______^) Mesti korang pelik kan. apa yang yuyu merapu dengan title tu. memang merapu + merepek pon. tadi masa tengah keje, ada 1 group dari mexico. lol xD memang sebijik apa pon yuyu tak faham. dorang pon tak faham apa yuyu cakap.macam mana la nak explain kat dorang pasal batik & painting kan. :P hahaha.. ni la cabaran yuyu hari ni. dah macam yuyu cakap dengan batu nisan pulak. dari A sampai la Z yuyu terangkan. tapi dorang tak faham. terpaksa la guna bahasa isyarat. yang yuyu faham pon "indonesia" " bali" "amida(nama sorang perempuan tua)" "ryan(nama budak)" teheeee c(: yang lain sebijik habuk pon tak faham. cehhhhh~ dah la lama dorang kat gallery. kena melayan dorang. hadoi. pening. nak bagitau harga pulak, kena bagitau guna kalkulator. wahhhhhh~ nie la kerja yuyu, explain kat foreigner pasal batik & painting. ada yang bagus, bagus la. kalau yang tak bagus? habis la.. kena buka tangan seluas kampung (bahasa isyarat). pernah masa yuyu baru masok keja, orang jepun datang. dari awal sampai dia balik, yuyu terus cakap bahasa melayu. dia cakap bahasa jepun. terbaikkkk~
SHARE:

4 comments

  1. hihihihi....cm best je keje yuyu tuu.. :D

    ReplyDelete
  2. kerja jaga kedai apa ni ek?...dah macam tourism guide plak dah...heee...

    ReplyDelete
  3. hihi! kalau wafa, mesti x tau nak buat ape :)

    ReplyDelete
  4. best keje u jumpa global.. hehe! experience tuuu

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)

Blogger Template Created by pipdig