Tuesday, January 12, 2010

ewhhhh... like i care...

bru tdie yuyu kluar beli wedges n pump-toe baru..yeahh..happy.. puas hati sgt.. ape y yuyu nak share bukan pasal semua tu, tp pasal nie.........

kira pukol 9mlm, sebelom msok mall, yuyu jln sorg..agak laju..tp langkah yuyu kecik2 ja..ada la sorg girl ni, t'langgar yuyu, then kate kt yuyu " wei, mate hang letak kat puki ka?" then yuyu jawab "yup :)" then that girl mcm marah, mcm marah sgt2, bf dia agak rempit la.. (ewhhhh).. pon mcm nak marah yuyu.. tp yuyu blah mcm tu ja.. dah habes shopping, rupe2 nye, dia still ada kat tmpat yuyu lggar dia tdi.. yuyu plak tgu mmbe yuyu y agak lmbat, tiba taht girl dtg kat yuyu.. " hang nie org mana y kuang ajar sgt?" yuyu mcm mlas layan "ewhhhh~" tibe, dia smbah coke kat baju yuyu... damnnnn~ yuyu mula angin la... mase y same, mmbe yuyu smpai, " wei rempit! hang wat babi apa ngan kwn aku?" then yuyu trus masok kete, mmbe yuyu mmg bengang sgt2 mse tu..bf that bitch plak dtg mcm nak gadoh.. my friend tros masok kete, n langgar moto bf bitch tu.. hahaha... dia mmg marah habes la.. smpai kat rumah yuyu, kitorang check la kete.. yeahh.. ada la siket kemek.. tp xpe.. puas hati :) yeahhhhh :) happy... lepas ni nak jadie ape, jadi la...
SHARE:

8 comments

  1. pffft jek org tuh kan. at least no need lah smpi nak simbah coke sgala. but naseb bek not acid ;p

    ReplyDelete
  2. mule2 baca mcm bengang gak..tapi part last tuu rasa sgt puas hati....ohhoooo..yeaahh..!! hidup yuyu :D


    EFA NUR :)

    ReplyDelete
  3. wahh untunglaaa p shopping tp mesti spoil jmpe couple mcm %&$&* hape je kn,.

    ReplyDelete
  4. apalah org tuh..b'adab lah skit..huhu..

    ReplyDelete
  5. agak kuang ajar main simbah2.. tapi best part langgar moto tu.. biar dia rse.. ahah!

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)

Blogger Template Created by pipdig