HOME                 ABOUT ME             CONTACT               COLLABORATION                DARAYU

Wednesday, December 10, 2008

(*__^)

cis. malu la zaman dulu dulu yuyu tulis. edit dah ^^

22 comments:

  1. lohhh.. apsal delete post2 lame.. huhu
    baru nak kutuk.. gahaha
    takde lah
    baru nak usha post2 lame para bloggers tegar..
    gagaga

    ReplyDelete
  2. salam kaka yuyu!!
    kaka comel gilak . im already follow ur blog .kaka follow blog saya yg selekeh tu bleh?? hehe . kaka,amy nk tnye ckit.amy still baru lgi dlm berblogging niiie.tpikan,amy xtau la cmne cara nak masok contest.kaka bleh tlong ajarkan?? .

    ReplyDelete
  3. hoii yuyu ! sape suh edit ! nak bace ahh ! baru nak godek pos2 lame yuyu ! >:(

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. ala,baru semangat nak baca,sekali tengok ada ayat comel pulak

    ReplyDelete
  6. saje je edit kan? grrrr! bru nak bcee..haha:P

    ReplyDelete
  7. ala yuyu baru nak tgk entri lama hehe

    ReplyDelete
  8. Saya jgk pun baru nak skodeng2 entri 1st awk. Tp, sudah diedit da. hehehe...

    ReplyDelete
  9. yuyuyuyuy ~ camner nak buat love kat gadget n entry tuuu ?? ce ajor skali ..

    ReplyDelete
  10. yuyuyuyuyuyuyuuyuyuuyuuyuuyuyuyuyuyuyuyuyuyu.....suka bloggg ini ...!!! ♥

    http://miszzmiza.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. alo kenapa edit plak bior le.. baru tau macam na yuyu di zaman dahulu kala hahaha

    ReplyDelete
  12. ciss macam tau-tau je ada orang nak godeh entry first dia :p

    ReplyDelete
  13. salam..
    hai yuyu!!

    eh?.mana entry pertama yuyu???? ;)

    ReplyDelete
  14. alaaaaaaaaa kenapa editttttttttt nak baca gaakkk 1st entry akakkk

    ReplyDelete
  15. knpe delete.. nak baca dari awal entry2 yuyu.. hehe !

    ReplyDelete
  16. dulu yuyu guna nama ayu kan kan

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen :)